Personal shopping

Arkivet erbjuder kostnadsfri personal shopping som passar både den erfarna second hand-konsumenten såväl som för dig som ska handla second hand för första gången. För oss ska det vara roligt och enkelt att handla secondhand. Vi tror på ett hållbart mode där du med vår hjälp kan förnya din garderob utan att konsumera nyproducerat.

Vi hjälper till att hitta guldkorn och kombinationer som känns nya och trendiga. Våra personal shoppers har stenkoll på sortimentet vilket gör det enkelt att tillsammans navigera i butiken. Vi testar kombinationer och stilar som får dig att känna dig självsäker och bekväm. Vi experimenterar med färgval och storlekar. Vårt sortiment består av blandande varumärken som varierar i storlek och passform. Vi är måna om att hitta rätt passform och snitt för just dig.

Under en timme träffar du en av våra personal shoppers. Du kommer att få inspiration av din personal shopper i butiken, prova plagg utefter dina önskemål och såklart även få möjlighet att själv välja ut plagg du tycker om.

Vill du boka en tid?

Maila till oss på: arkivetomalm@arkivetsthlm.se