Inlämning

Lämna in det du själv skulle kunna tänka dig att köpa, d.v.s. det som fortfarande är modernt och i bra skick. Det du lämnar bör inte vara mer än 2 till 3 år gammalt.
Vi blandar kända märken med guldkorn från kedjorna. Se till att kläderna återspeglar rådande trend samt säsong och sortera bort det som är fläckigt, trasigt eller nopprigt. Kläderna ska vara tvättade och har de legat en tid i förrådet behöver de kanske tvättas om. Skor och stövlar behöver rengöras innan de lämnas in.

Inlämningen har öppet måndag – fredag 11-17.45, vi tar alltså INTE emot kläder på helgerna. Sista torsdagen varje månad har vi öppet till 20.00, då går det även bra att lämna in kläder. Vi har en inlämningsstation i varje butik där vi tar emot och prissätter varorna direkt när du kommer. Ibland kan det vara kö så var beredd på att det kan ta lite tid. Det går tyvärr inte att lämna en påse och komma tillbaka senare. Vi ser gärna att du tar med dig max 20 artiklar per inlämning. Inlämnade varor finns i butiken i 30 dagar. Du ansvarar själv som kund för att hämta osålda varor om du vill ha dem tillbaka. Om varorna inte hämtats ut efter 30 dagar skänks de vidare till Stockholms Stadsmission eller annan välgörenhet.

VI TAR EMOT:

Vi tar in ytterplagg, klänningar, tröjor, blusar, skjortor, byxor, jeans, kjolar, skor och accessoarer såsom handväskor, skärp, sjalar, smycken, solglasögon. Vi blandar märken med guldkorn från kedjorna.

Märken som säljer bra på Arkivet är bland annat Rodebjer, Toteme, Samsoe Samsoe, Ganni, COS, Acne, Hope, Dagmar, & Other stories, ATP Atelier, Louis Vuitton, Maria Nilsdotter, Isabel Marant, Day, Malene Birger och Mala.

Vi tar inte emot: Träningskläder, natt- underkläder, badkläder, vintage, retrokläder, mammakläder, bröllops- balklänningar och äkta päls (fuskis går bra).

Följ oss gärna på Instagram @arkivetsthlm för uppdateringar om vad som säljs bäst just nu.